Ta kontakt med resepsjonen

Utforsk nærområdet

Hvile.
Høy puls.
Eller begge deler.

Nyt klatring, fotturer, sykling, golf –
eller senk pulsen.

Utforsk aktiviteter i Laagen
L

aagen tilbyr et bredt utvalg opplevelser for alle puls – og aktivitetsnivåer. Enten du besøker oss for spennende opplevelser – eller du ankommer i jakten på å finne hvile – har Laagen noe for deg.

Høy puls. Høyt oppe.

Aktivitetsparken Høyt og Lavt ligger i umiddelbar avstand fra Laagen og er en svært attraktiv måte å skru opp pulsen på. Høyt og Lavt tilbyr spenning og moro for alle ferdighetsnivåer og er et perfekt sted for familiemoro, teambuilding-aktiviteter eller en annerledes date. Som besøkende i Laagen har du rett på 20 % rabatt i klatreparken. Ta en titt her for mer informasjon.

Flat pedal og fullt batteri.

Nyt fantastisk natur assistert av en av våre elektriske sykler – med et bredt utvalg av vakre stier som matcher dine ambisjoner og ditt ferdighetsnivå. Se her for mer info.

Glede til fots.

De offentlige stiene rundt Laagen byr på timesvis av opplevelser i vakre omgivelser – både langs elven og innover i skogen. Enten du liker å løpe eller foretrekker å gå, vil du finne noe som passer. For mer info, ta en titt her .

Grønn trivsel.

Vestfold og Telemark byr på flere spennende golfopplevelser. Innenfor en radius på 30-40 minutters kjøring kan du nyte Larvik Golfklubbs velstelte 18-hullsbane – eller du kan la deg utfordre av de raske greenene på Vestfold Golfklubb . Sandefjord golfklubb er en spennende skogsbane som setter treffsikkerheten din på prøve.

Finn hvile. Senk pulsen.

Den nærliggende skogen og elven inviterer deg til å slappe av, meditere og puste rolig. Les en bok under trekronene fra hengekøyenettet – eller åpne skyvedørene for å nyte elvebruset. Dersom du ønsker en spaopplevelse, er Farris Bad i Larvik kun en halvtimes kjøretur unna.

Opplev nærområdet

La deg utfordre av Vestfolds mange golfbaner.

Vis detaljer

Få adrenalinet til å pumpe i Skandinavias største aktivitetspark.

Vis detaljer

Nyt fantastiske turstier rundt Laagen.

Vis detaljer

Kommende arrangementer

Ingen objekter funnet.