Ta kontakt med resepsjonen

Om oss

Historien om Laagen

I 2017 våknet drømmen om å bygge en destinasjon for naturnære opplevelser.


A

t sted for lavere puls, avslapping og offline tilstedeværelse. En trygg havn for kreativ tenkning, god mat og god søvn. Laagen er et naturnært tilfluktssted – en destinasjon der bruset fra elven og vinden mellom tretoppene er et godt bakteppe for å leve saktere, slå av mobilen – og nyte.

Laagen er en bortgjemt, men likevel svært tilgjengelig ferie – bare 1 time og 20 minutter unna Oslo. Ta med deg din kjære – eller ta med kollegene dine for en workshop eller strategisamling. Med Skandinavias største klatrepark i umiddelbar nærhet – og korte avstander til et vell av naturopplevelser – byr Laagen på naturbaserte aktiviteter som får opp pulsen til ønsket nivå.

Historien om Laagen

Laagen er et samarbeid mellom aktivitetsparken Høyt & Lavt, digitalbyrået Agens og den moderne boligprodusenten Nature Compact Living.

Prosjektet startet i 2017 – da Agens begynte å leke med ideen om å bygge en destinasjon for designsprinter og konseptarbeid. Etter å ha søkt etter den perfekte tomta i Vestfold ble Agens introdusert for Nature Compact Living (NCL), en norsk startup som jobber med kompakte boopplevelser med fokus på bærekraft, smart arealutnyttelse og moderne nordisk formspråk. NCL hadde allerede en stund vært i dialog med Høyt og Lavt, Skandinavias største aktivitetspark rundt en liknende idé. Første spadestikk i Laagen ble gjort i januar 2020 – og Laagen åpnet for publikum i juli samme år.

Vårt sterkeste ønske for Laagen er å gi våre gjester nordisk, komfortabel estetikk, vakre og naturlige omgivelser – og en annerledes overnattingsopplevelse.

Møt partnerne

Kan vi hjelpe deg?