Ta kontakt med resepsjonen

Overnatte

Naturlig avslapping.

Laagen består av 5 glasscontainere, 3 hytter og en Workshop Hub.

A

lle har romslige terrasser, nær utsikt mot både elv og skog – samt moderne, førsteklasses interiørløsninger med fokus på detaljer og nordisk formspråk.

De er alle bygget rundt vårt etos: «Meet With Nature». Vårt sterkeste ønske er at gjestene våre skal oppleve naturomgivelser, få en fantastisk natts søvn – og kanskje også få en liten gnist av inspirasjon til å bremse våre travle liv litt.

Glasscontainerne

Skyvedører langs hele langsiden. Glasstak på soverommet. Et velutstyrt kjøkken og en daybed perfekt for en kopp kaffe og en god bok. Våre 5 glasscontainere gir deg et intenst møte med omkringliggende natur.

Gulv-til-tak-glassvinduer med en fullt reflekterende overflate lar deg se skjønnheten i omgivelsene uansett vær. Å ta en dusj er en opplevelse i seg selv – med utsikt mot både elva og trekronene.

Et spartansk, funksjonelt nordisk interiør lar deg fokusere på det som foregår utenfor. Ved å skyve dørene til side kan du nyte uteområdet. Den nedsenkede hengekøyen på terrassen gir deg muligheten til å virkelig senke pulsen. Nyt solen, les en bok mens du lytter til elvebruset – eller skru på gasspeisen for trivsel i skumringen.

Les mer om glasscontainerne her.

Tretopphytta

Ekte norsk hytteliv – åtte meter opp i lufta. Tretopphytta Hallingskarvet i Laagen gir deg mange grunner til å bli med treinteriør og vakker terrasse med utsikt over elven. Bare det å komme opp i hytta er en opplevelse i seg selv. Bestig de hengende trebroene som er spent opp mellom trærne, åpne døren, legg noen vedkubber i peisen, slå av mobilen – og pust roligere.

Les mer om Tretopphytta her .

Skogshyttene

Skogshyttene er laget for familier som liker en ekte naturopplevelse. Hyttene er komfortable, innredet med moderne nordisk interiør – og byr på god plass til å lage mat, sove og slappe av.

Skogshyttene er vårt nyeste tilskudd til Laagen-familien. Hvis du er på utkikk etter en eksotisk ferie omgitt av løvverk, elvebrus og en følelse av ro, er Skogshyttene et godt alternativ.

Les mer om Skogshyttene her .

Våre overnattinger

Kombiner innendørs komfort med en behagelig naturopplevelse.

Vis detaljer

Våre trehytter er omgitt av mektige trær og løvverk – perfekt for både par og familier.

Vis detaljer

Tretopphytta gir deg en smak av det ekte norske hyttelivet - 8 meter over bakken.

Vis detaljer

Nyt panoramautsikten i omgivelser tilpasset møter, konferanser og workshops.

Vis detaljer

Fasiliteter

Ingen objekter funnet.
Ingen objekter funnet.
Kan vi hjelpe deg?