Ta kontakt med resepsjonen

Personvernerklæring

Engelsk først - norsk versjon lenger ned på siden

Innledning

Nettstedet visitlaagen.no eies og drives av Laagen AS med org.nr. 924 519 762, Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt.

Nettsiden visitlaagen.no gir deg mulighet til å se og kjøpe billetter på nett. Ved å gå inn på og bruke nettstedet vårt samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring

Laagen AS tar personvernet ditt på alvor. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi håndterer personopplysningene dine. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er informasjon og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan omfatte navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk.

All behandling av personopplysninger, som innsamling, registrering, lagring og utlevering, er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Laagen AS er ansvarlig for at behandlingen er i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å benytte deg av våre tjenester som tilbys via visitlaagen.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger som spesifisert i avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent av deg.

Opplysningene dine er trygge og brukes kun av oss til det som er angitt i denne erklæringen. Hvis du har spørsmål om personopplysningene dine, kan du kontakte oss på post@visitlaagen.no.

Laagen AS' nettsted

På visitlaagen.no finner du informasjon om oss og våre tjenester.

Når du går inn på og bruker nettstedet, kan vi samle inn informasjon om deg i samsvar med denne erklæringen. Du trenger ikke å opprette en konto hos oss, men du må oppgi navn, gyldig e-postadresse og mobilnummer.

Hvilken informasjon samler vi inn?

For å kunne tilby deg best mulige tjenester samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Her er en oversikt over hvordan vi vanligvis samler inn personopplysninger og hvilke opplysninger det dreier seg om. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

 • Informasjonskapsler og annet lokalt lagret innhold: Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned et nettsted, for eksempel visitlaagen.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og andre data som senere kan leses av oss.
 • Informasjon vi mottar gjennom bruk av våre tjenester: Når du bruker tjenestene våre, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler inn informasjon som f.eks:
 • Bruk av tjenester/kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøpene du gjør, for eksempel hvilke sider du besøker, når du besøker sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har kjøpt.
 • Stedsinformasjon: Hvis nettleseren din tillater oss å vite hvor du befinner deg, bruker vi dette til å gi deg informasjon som er tilpasset ditt geografiske område. Vi registrerer hvor du handler gjennom data fra kjøp du gjør.

Hvordan bruker Laagen AS opplysningene?

 • Laagen AS bruker opplysningene du selv har registrert og opplysninger som fremkommer gjennom kjøp, slik at vi kan levere de varer og tjenester du har kjøpt hos oss. Dette inkluderer også å kontrollere gyldigheten av kjøpte billettprodukter. Dette gjøres ved å registrere bruken av produktene for å sikre at de ikke brukes mer enn tillatt og ved å kontrollere eierskap til sesongkort ved hjelp av navn og fødselsdato.
 • Laagen AS bruker opplysningene til å gi deg tilbud, kommunikasjon, undersøkelser og viktige meldinger i tråd med det du har kjøpt og de samtykker du har gitt eller basert på våre legitime interesser. Vi analyserer kjøpshistorikk for å gi deg relevante tilbud.
 • Laagen AS bruker kjøpshistorikk og bevegelseshistorikk for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortiment og drift av klatreparken, nettsidene våre og online booking. Dette bruker ikke personlig identifiserbar informasjon.

Tredjepart

I noen tilfeller brukes databehandlere (underleverandører) til å behandle opplysninger på våre vegne. I slike tilfeller er det inngått databehandleravtaler som setter rammene for hvordan databehandleren skal behandle personopplysninger på våre vegne. Vi har databehandlere innen hosting, drift, systemleverandører (f.eks. kundehenvendelsessystem, SMS- og e-postutsendingssystem).

Generelt skjer behandlingen av personopplysninger om deg innenfor EU/EØS-området. I tilfeller der det benyttes en databehandler som er etablert utenfor dette området, har databehandleren gitt tilstrekkelige garantier for behandlingen av personopplysningene.

Laagen AS kan i visse tilfeller, regulert av lovgivningen, også utlevere opplysninger til myndighetene.

Kontaktinformasjon du gir oss

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, mobilnummer og gyldig e-postadresse. Opplysningene lagres av oss.

Bruk av informasjon

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

 • For å levere tjenestene våre: Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. Vi trenger for eksempel personopplysninger for at du skal kunne betale for tjenester og motta kvitteringer/bekreftelser. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innhold til din skjerm/enhet og sikre raskest mulig lasting av sider.
 • For å tilpasse tjenester og gi deg anbefalinger og relevant markedsføring: Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er så relevante for deg som mulig. Dette vil være basert på din egen atferd, f.eks. basert på hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på eller artikler du har lest, og basert på atferden til andre brukere med lignende bruksmønster som deg.
 • For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering: Vi bruker personopplysningene dine til å forbedre annonseringen vår. Ved å opprette en profil hos oss samtykker du til målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsteder og målrettet annonsering gjennom sosiale medier, der personopplysningene dine vil bli brukt ved kjøp av slik annonsering.
 • Å utarbeide statistikk og forstå markedstrender: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å forbedre og videreutvikle våre produkttilbud og tjenester. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten å vite at opplysningene er knyttet til deg.
 • For å forhindre misbruk av våre tjenester: Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av våre tjenester. Misbruk kan omfatte forsøk på å logge inn på andres kontoer, forsøk på svindel, "spamming", trakassering og andre handlinger som er forbudt i henhold til norsk lov.
 • Automatiske vurderinger: Gjennom analyse av kjøpene dine kan du automatisk kategoriseres som kunde.

Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntaket gjelder tjenesterelaterte samarbeidspartnere, inkludert betalingsløsninger og hvis vi bruker Posten og Bring. Disse trenger visse opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi kan også utlevere opplysninger i enkelttilfeller som er pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Hvis du velger å handle på visitlaagen.no, betaler du med kort.

Vi lagrer ikke kortnummeret ditt. Alle korttransaksjoner behandles gjennom Stripe, som er en leverandør av betalingstjenester. Ved å bruke deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Partnere

 • Campaign monitor og MailChimp: Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev.
 • Stripe & Checkfront: Betalingsløsning (Stripe) som brukes hvis du foretar kjøp via vår bookingløsning (Checkfront).
 • Google: Brukes til å analysere atferd og kjøpsprosessen.

Dine rettigheter

Du kan påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse ved å kontakte oss på post@visitlaagen.no.

Du kan også kontakte oss hvis du vil vite hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du endre disse ved å kontakte oss slik at vi kan rette dem.

Du kan når som helst kontakte oss hvis du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Hvis vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg om endringene.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss. Kontaktinformasjonen vår er


Laagen AS
Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

E-post: post@visitlaagen.no

Oversikt over informasjonskapsler på visitlaagen.no

 • Google Analytics: Behandles av Laagen AS. Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på våre nettsider. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukernes bevegelser og atferd på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og til å forbedre og videreutvikle vårt informasjons- og produkttilbud.
 • Facebook Pixel (se Facebooks retningslinjer for informasjonskapsler): Behandles av Laagen AS. Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel for å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.

Partnere:

 • Campaign monitor & Mailchimp: Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev.
 • Stripe & Checkfront: Betalingsløsning som brukes hvis du foretar kjøp via bestillingsløsningen.
 • Google: Brukes til å analysere atferd og kjøpsprosessen. Google Tag Manager brukes til å organisere og kontrollere skript som kjører på nettsidene våre.

Du kan slå av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker å akseptere bruken av informasjonskapsler, kan du justere innstillingene i nettleseren din slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller informerer deg hver gang et nettsted ønsker å lagre en informasjonskapsel. Vær oppmerksom på at visitlaagen.no ikke vil fungere optimalt hvis du velger å slå av informasjonskapsler.

Du kan slette informasjonskapsler

I menyen i nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din. Selv om du sletter informasjonskapsler, kan de bli gjenskapt når du besøker visitlaagen.no igjen på et senere tidspunkt. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten for å slette informasjonskapsler varierer avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Hvis du ønsker mer informasjon om og sletting av informasjonskapsler, kan du lese mer på nettvett.no.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke visitlaagen.no godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

PERSONVERNERKLÆRING - NORSK


Innledning

Nettstedet visitlaagen.no eies og drives av Laagen AS med
org.nr. 924 519 762, Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt.

Nettstedet visitlaagen.no gir deg mulighet til å se og kjøpe billetter over internett. Når du går inn på og tar i bruk vårt nettsted, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring
Laagen AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Laagen AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via visitlaagen.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@visitlaagen.no

Nettsidene til Laagen AS
Nettstedet vårt visitlaagen.no gir deg informasjon om oss og våre tjenester.

Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette noen konto hos oss, men du må oppgi ditt navn, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt; Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som visitlaagen.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

På nettstedet visitlaagen.no bruker vi informasjonskapsler. Bruk av informasjonskapsler kan du lese mere om i et avsnitt lengre ned på siden.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre; Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av tjenestene/ kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på siden, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.

Informasjon om posisjon: Hvis du i din nettleser godtar at vi får vite din geografiske posisjon bruker vi dette til å gi deg informasjon som er tilpasset ditt geografiske område. Vi registrerer hvor du handler gjennom data fra kjøp du gjør.

Hvordan bruker Laagen AS informasjonen:
Laagen AS bruker opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom kjøp, for at vi skal kunne levere de varer og tjenester du har kjøpt av oss. Dette innebærer også kontroll av gyldighet på kjøpte billettprodukt. Det gjøres ved å registrere bruk av produktene for å sikre at de ikke blir brukt mer enn tillatt og ved at eierskap av årskort kontrolleres ved hjelp av navn og fødselsdato.

Laagen AS bruker opplysningene for å gi deg tilbud, kommunikasjon, spørreundersøkelser og viktige beskjeder i tråd med det du har kjøpt og de samtykker du har gitt eller ihht den berettigede interessen vi har. Vi analyserer kjøpshistorikk for å gi deg relevante tilbud.

Laagen AS bruker kjøpshistorikk og bevegelseshistorikk for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av vår klatrepark, våre nettsider, og nettbooking. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

3. del
I noen tilfeller brukes det databehandlere (underleverandører) som behandler data på vegne av oss. I slike tilfeller er det inngått databehandleravtaler som setter rammer for hvordan databehandleren skal behandle personopplysningene på våre vegne. Vi har databehandlere innenfor hosting, drift, systemleverandører (eks kundehenvendelsessystem, sms- og e-postutsendelsessystem).

I all hovedsak skjer behandlingen av personopplysninger om deg innenfor EU/EØS-området. I de tilfeller det brukes og databehandler som er etablert utenfor dette området, har databehandleren fortsatt tilstrekkelig garanti for behandlingen av personopplysningene.

Laagen AS, kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også utlevere opplysninger til myndighetene.

Kontaktopplysninger du selv gir oss
Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, mobilnummer og gyldig e-post adresse. Opplysningene lagres av oss.

Bruk av informasjon
Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne betale for tjenester og få kvittering/bekreftelse. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

For å tilpasse tjenestene og gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

For å utvikle statistikk og forstå markedsrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

Om deling av personopplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntaket gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet betalingsløsning og hvis vi benytter oss av Posten og Bring. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Dersom du velger å gjøre et kjøp på visitlaagen.no betaler du med kort.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer gjennom Stripe som er leverandør av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Samarbeidspartnere
Kampanjemonitor og MailChimp:
Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev.

Stripe & Checkfront
Betalingsløsning (Stripe) som blir brukt om du gjør kjøp via vår bookingløsning (Checkfront)

Google
Brukes for å analysere atferd og handelsprosess.

Dine rettigheter
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse ved å kontakte oss på post@visitlaagen.no

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om disse endringene ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre oppmerksom på endringene.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post:

Laagen AS
Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt
E-post: post@visitlaagen.no

Oversikt over informasjonskapsler / informasjonskapsler på visitlaagen.no
Google Analytics
Behandles av: Laagen AS. Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukernes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedret og videreutviklet informasjons- og produkttilbud vårt.

Facebook Pixel (se Facebooks retningslinjer for informasjonskapsler)
Behandles av: Laagen AS. Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.

Samarbeidspartnere
Kampanjemonitor og Mailchimp
Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev. Se egen erklæring her:
Stripe & Checkfront Betalingsløsning som blir brukt om du gjør kjøp via bookingløsning

Google
Brukes for å analysere atferd og handelsprosess, samt for annonsering. Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Du kan skru av informasjonskapsler
Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Vi gjør oppmerksom på at visitlaagen.no ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av cookies.

Du kan slette informasjonskapsler
I menyen i nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker visitlaagen.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Dersom du ønsker mer informasjon om, og sletting av nettkapsler, kan du lese mer hos nettvett.no

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke visitlaagen.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler.