Ta kontakt med resepsjonen

En annerledes møteopplevelse

Et helt naturlig møtested.

Laagen er en destinasjon for inspirerende møteopplevelser – et sted vi selv benytter så ofte som mulig.

Jan Ove Kjøndal, CCO, Agens
L

aagen er ikke bare et tilfluktssted for familier og forelskede par. Vi ønsket å skape et virkelig inspirerende sted for workshops, styremøter, kreative prosesser – og mer.

Laagen Hub er nøye designet for å romme opptil 12 personer. Kombinasjonen av et retreatlignende opphold, stimulerende møtemiljøer sammen med fellesskap over et måltid er en flott kombinasjon som gir håndfaste resultater.

Naturlig inspirerende.

Ifølge forskning har mennesker stor nytte av å være i naturlige omgivelser. Studier har vist at å tilbringe tid i naturen kan redusere stressnivået, forbedre humøret, øke fokus og oppmerksomhet, og til og med øke immunforsvaret. I tillegg har det vist seg å være i naturen å senke blodtrykket, hjertefrekvensen - og stresshormonet kortisol.

Derfor kan nedbremsing på Laagen Hub være bra for helsen din – og for virksomheten. Å bringe medarbeidere eller partnere til et tilbaketrukket møteområde omgitt av frodig natur, lover velvære – og håndgripelige resultater som en konsekvens av klar tenkning.

Foto: Morten Rakke

Alt på ett sted.

Laagen gir deg det perfekte bakteppet for gode samtaler, workshops og resultater. Høyhastighets WIFI, en enorm flatskjerm gjemt i veggen, gode fasiliteter for videokonferanse skaper friksjonsfrie møter. Et fantastisk, håndlaget kjøkken fra Hamran Snekkerverksted i kombinasjon med nordisk estetikk og panoramautsikt mot Laagen er en sjeldent spektakulær ramme rundt workshops eller konferanser.

Foto: Mari Gjørv

God samtale.
Kulinarisk nytelse.

På Laagen Nature Resort forstår vi viktigheten av god mat under en bedriftssamling, workshop eller møte. Derfor samarbeider vi med Huset og Brygga 11, den kjente kokken Geir Skeies restauranter i Sandefjord.

Brygga 11 og Huset er kjent for sine deilige menyer basert på gode råvarer, og vi er stolte av å kunne tilby deres ekspertise til våre gjester på Laagen. Vi kan lage en meny som vil etterlate et varig inntrykk på deg og dine kolleger.

Foto: Hanne Martinsen

La oss skreddersy ditt optimale opphold.

Enten du ønsker å arrangere en kickoff, en workshop, en strategisamling eller en designsprint, vil vi gjerne skape den optimale opplevelsen i tett samarbeid med deg. Enten du ønsker å lage mat på egen hånd eller foretrekker å lage måltidene selv er vi i stand til å imøtekomme alle dine behov. Aktiviteter kan selvsagt også tas med i planleggingen – inkludert en adrenalinfylt ziplinetur over elva. Ta kontakt med oss her for mer informasjon.